Termeni si Conditii

Publicarea anunturilor

Responsabilitatea informatiilor pe care angajatorii la publica pe site apartine in totalitatea acestora.

Publicarea este gratuita . In cazul in care angajatorul doreste o pozitie preferentiala pe site al anuntului se va aplica oferta comerciala.

Administratorul site-ului NU poate fi obligat sa publice toate anunturile primite.


Prin utilizarea site-ului www.locuridemuncaarad.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile de functionare ale acestui site descrise mai jos:
Accesul la informatiile afisate in www.locuridemuncaarad.ro este gratuit.
www.locuridemuncaarad.ro nu este responsabil pentru continutul informatiilor din cadrul ofertelor transmise de colaboratorii nostri. Responsabilitatea pentru informatiile continute in oferte revine exclusiv firmelor ofertante. Orice reclamatie din partea unui utilizator al site-ului legata de o oferta sau de drepturi de autor asupra informatiilor trimise de catre un colaborator si postate pe www.locuridemuncaarad.ro va fi adresata direct ofertantului si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.
Responsabilitatea informatiilor pe care angajatorii la publica pe site apartine in totalitatea acestora.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.